03 Octombrie
2017

Conditii si costuri de Transport


Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra, RomEuro Service SRL va suporta cheltuielile de transport, atat pentru livrarile locale, cat si pentru cele nationale in urmatoarele conditii:

Pentru comenzi cu valoare de peste 300 lei se vom oferi transportul GRATUIT, oriunde in Romania.

Daca valoare comenzii este mai mica de 300 lei, atunci costul transportului va fi de 30 lei.

Pentru comenzile cu livrare in Iasi, Suceava sau Bacau, cu valoare mai mica de 150 lei, costul de transport este de 20 lei, acesta realizandu-se prin Curier Rapid.

Daca livrarea se va face in municipiul Iasi, Suceava sau Bacau, iar valoarea comenzii este de peste 150 lei, atunci vom oferi transportul GRATUIT.

Pentru comenzile ridicate personal din sediile sau depozitele RomEuro Service srl nu se vor percepe taxe de transport.

Comenzile care nu se afla in aria de acoperire a curierului nostru, vor suporta taxa de kilometri parcursi extra. Lista localitatilor scutite de aceasta taxa este disponibila aici: https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2017/08/locatiiFAN.pdf

Termenul de livrare de 1-3 zile de la confirmarea disponibilitatii in stoc a produsului comandat. In cazul in care exista exceptii de la aceasta regula, veti fi instiintat imediat telefonic de catre operatorii nostrii. Daca ne vom gasi in imposibilitatea de a va contacta, informarea se va face prin intermediul emailului, asteptandu-se acceptul dumneavoastra corespunzator termenului de livrare.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul nostru.
  RomEuro Service

Articole de interes

Statistici

Probleme service rezolvate
99%
Echipamente comercializate
80%
Automate amplasate
75%
Consumabile comercializate
95%
Echipamente inchiriate
60%