24 Octombrie
2016
Despre noi


Despre noi
Despre noiSC ROMEURO SERVICE SRL cu sediul in Iasi, Sipotel nr. 26, tel./fax:0232 216 893, mobil: 0727 514 443; 0722 787 379, este o societate comerciala cu capital integral privat, infiintata in iulie 1999, persoana juridica romana, care isi desfasoara activitatea in conformitate cu legislatia privind societatile comerciale aflata in vigoare in Romania.

Initial activitatea de baza sa constituit din comercializarea espressoarelor de cafea si a distribuitoarelor automate de bauturi calde marca Saeco respectiv asigurarea serviceu-lui, piese de schimb si a consumabilelor aferente acestora. Ca produse consumabile pentru distribuitoare automate oferim intreaga gama a unor producatori de renume in domeniu: RSTORA, EL MUNDO, PUNTO IT, COVIM, LAVAZZA, DOPLA, HUHTAMAKI, etc.

Incepind din anul 2003, RES isi extinde gama de produse si servicii prin inceperea comercializarii echipamentelor frigorifice si de gastronomie profesionale reprezentand in zona Moldovei marci renumite in domeniu precum: TC ROMANIA, UGUR, MAWI, JUKA, BOLARUS, MASTRO, INOXAN, ZANUSSI, etc.,

In acelasi an incepem gestiunea si inchirierea de distribuitoare automate pentru bauturi calde si espresoare de cafea, infiintand o noua firma COFFEEMAT SERVICES SRL.

Odata cu maturizarea pietei in domeniu si a cresterii continui a exigentelor acesteia se impune necesitatea de a oferi produse si servicii la un nivel de calitate cit mai ridicat dar si mentinerea constanta a acesteia. Prin urmare din 2007 RESGROUP implementeaza sistemul ISO 9001:2000 precum si standardul HACCP.

Din anul 2005 RESGROUP vine in intimpinarea partenerilor sai din zona de nord a Moldovei prin deschiderea unui nou punct de lucru in orasul Suceava.

Anul 2010 aduce o schimbare in politica grupului de firme in segmentul distribuitoarelor automate pentru bauturi calde si reci prin furnizarea de produse si servicii multimarca. Ca urmare din acest an portofoliul marcilor oferite cuprinde cele mai reprezentative branduri in domeniu si anume: NUOVA BIANCHI, NECTA&WITENBORG, RHEA VENDORS, SAECO.

In 2011 se continua procesul de extindere venind totodata in intampinarea clientilor si deschidem un nou punct de lucru in orasul BACAU.

Astfel dupa 14 ani de activitate neintrerupta am reusit prin prezenta in cele trei mari orase Iasi, Suceava, Bacau sa ne consolidam pozitia devenind un important furnizor de produse si servicii in domeniile VENDING, HORECA, GASTRO SI FRIG PROFESIONAL.

Asiguram partenerii si colaboratorii nostri ca RESGROUP va continua si pe viitor sa depuna toate eforturile pentru satisfacerea exigentelor acestora, pentru a oferi produse si servicii de calitate si foarte important toate acestea la un raport pret-calitate corect.
  RomEuro Service

Articole de interes