Etiopia
Legenda legendei despre cafea povestește despre descoperirea primilor copaci de cafea din Etiopia - nu este greu de crezut cum a apărut cafeaua în care pădurile de copaci sălbatici de cafea, aceștia sunt încă sursa principală de recoltare.
În general , cafeaua umedă din Etiopia provine dintr-una din cele trei regiuni principale de creștere - Sidamo, Harrar, Kaffa - și poartă de multe ori unul dintre aceste nume.
O ceașcă de cafea etiopiană are tendința de a oferi o afirmație pozitivă, remarcabilă și îndrăzneață: aromă deosebită cu gust intens de cafea.
Kenia
Cafeaua din Kenya este bine-cunoscută și bine-plăcută, atât în Statele Unite, cât și în Europa.
Boabele produc o aciditate ascuțită, fructată, combinată cu parfum complet și bogat.
Cafeaua este cultivată la poalele muntelui Kenya, adesea de către fermierii mici.
Producătorii kenyeni pun accentul pe calitate și, prin urmare, procedurile de procesare și uscare sunt controlate și monitorizate cu atenție.
Kenya are propriul său sistem unic de clasificare. Kenyan AA este cea mai mare fasole într-un sistem de clasificare de 10 mărimi, iar AA + înseamnă că este de dimensiuni mari.
RomEuro Service