26 Iunie
2017

Despre vending


Cand spunem vending, ne gandim la marci precum Necta, Bianchi, Saeco si Rhea Vendors, asa cum le gasiti si pe site-ul nostru. Automatele de tip vending sunt distribuitoare automate de produse precum dulciuri, carti postale, bauturi ori sandwich-uri, ce elibereaza produsul dorit in urma introducerii in aparat a unei sume de bani sau a unui credit (sub forma de cartele magnetice preplatite, jetoane ori carduri bancar). La nivel mondial, aparitia acestor automate a schimbat radical experienta noastra in ceea ce priveste modul in care pot fi realizate cumparaturile: la orice ora, fara a fi necesara prezenta unui vanzator.


Primul astfel de aparat pentru bauturi dateaza din 1890 si oferea, in Paris, bere, vin si lichior. Iar primul automat de cafea, de tip vending, a aparut in 1946, moment in care s-a nascut si ideea pauzelor de cafea. Pas cu pas, s-au inregistrat progrese si din 1984 automatele au inclus rasnirea pe loc a boabelor, precum si posibilitatea de preparare a mai multor tipuri de bauturi pe baza de cafea. In locuri precum aeroporturi, spitale, statii de metrou, de autobuz sau gari, benzinarii, centre comerciale ori campusuri studentesti, automatele de cafea sunt insotite de cele pentru bauturi reci si snacks-uri. Iata-le aici, sunt in portofoliul RES de produse.


Acum, aproape orice poate fi comercializat la automatele tip vending: haine, flori, lapte, tigari, timbre postale, parfumuri, oua, homari, caviar, carti, momeala vie pentru pescari, CD-uri, bilete pentru loterie si aparate foto. Unele aparate moderne prepara mancaruri fierbinti precum pizza. Ce va urma in materie de vending ? Ramane de vazut: inovatiile ultimilor ani ne-au uimit si aratat ca intotdeauna e loc de un pas inainte.

Despre noi, stiti deja ca suntem prezenti in Iasi, Suceava si Bacau, iar in 2015 implinim 16 ani. Domeniile acoperite sunt VENDING, HORECA, GASTRO si FRIG PROFESIONAL, prin produse si servicii specifice: automate de cafea, consumabile, piese de schimb si accesorii, service, echipamente frigorifice si gastronomice.
  RomEuro Service

Articole de interes

Statistici

Probleme service rezolvate
99%
Echipamente comercializate
80%
Automate amplasate
75%
Consumabile comercializate
95%
Echipamente inchiriate
60%