28 Octombrie
2017

Depozit consumabile cafea pentru automate de cafea si espresoare


RES Coffee Shop isi propune sa devina unul din cele mai mari depozite de cafea boabe si consumabile vending si horeca online. Cu o experienta de 18 ani in acest domeniu de activitate am identificat cele mai bune surse pentru a ne asigura importurile necesare pentru a fi permanent aprovizionati si pregatiti de livrare spre clientii nostri.

Gama de produse oferite este destul de variata, acoperind necesarul de consumabile pentru automatele de cafea si bauturi calde din domeniul Vending, produsele necesare pentru aprovizionarea unei cefenele, bar, restaurant, pizzerie, bistro sau pub, a companiilor care detin espresoare de cafea sau a clientilor casnici care doresc o cafea profesionala acasa.

Conceptul nostru este sa putem oferi cafea boabe, produse derivate si consumabile profesionale vending pentru automate de cafea sau espresoare, la preturi competitve, astfel incat clientii care desfasoara o afacere sa poata obtine profit considerabil, iar consumatorii care iubesc gustul cafelei desavarsite sa aiba posibilitatea de a alege sortimentele preferate de cafea boabe la super preturi, fara a face rabat de la calitate pentru toate sortimentele de cafea boabe si bauturi derivate precum lapte, inalbitori, ceai, cafea instant, etc.

La realizarea si implementarea platformei, colaboratorii nostrii de la EuroMarket.ro au fost folosit o serie de tehnologii si aplicatii moderne, care, pe langa usurinta in utilizare, asigura o securitate maxima a datelor si informatiilor furnizate in realizarea si accesarea contului sau plasarea unei comenzi, disponibilitatea de pe majoritatea dispozitivelor, fiind conceputa sa raspunda cerintelor clientilor nostrii.


Depozitul de consumabile si cafea boabe pentru automate de cafea
RES Coffee Shop va pune la dispozitie din stocul propriu diverse sortimente de cafea boabe, cafea instant, monodoze si cialde de cafea, lapte si inalbitori, zahar alb si brun, ceaiuri, pahare de carton dar si o gama de produse profesionale de curatenie.

Dintre producatorii ale caror produse le regasiti in depozitul nostru aminitim Lavazza, Covim, Ristora, El mundo, Caprimo, ics, JJ Darboven, E'caffe, Borbone, Delta Clean, Punto It, Pera, Saeco, etc.


Pentru identificarea si alegerea rapida a produselor au fost concepute categorii dedicate fiecarei ramuri, posibilitatea de a compara produse, de a cauta produse sau de a vizualiza produse apartinand unui anumit producator.

Platforma Res Coffee Shop isi propune sa ofere o experienta placuta in selectarea produselor si plasarea comenzilor de pe orice dispozitiv.

Intr-un scurt interviu, dl. Ioan Murgoci, administratorul ROMEURO SERVICE SRL, a declarat: “Cel mai important BENEFICIU pe care il oferim clientilor nostri prin comenzile plasate in platforma de comert electronic RES Coffee Shop, il reprezinta PRETUL REDUS cu cinci procente la absolut toate produsele, fata de preturile practicate in magazinele clasice si showroom-urile proprii. Dorim sa orientam clientii spre utilizarea unui mijloc modern de comanda, care sa le economiseasca timp si resurse si prin care sa le putem oferi produse profesionale la preturi mai mici decat in sistemul traditional. Dorim sa oferim tot ce este necesar pentru realizarea unei cafele de calitate!”

Pentru a va convinge asteptam sa vizitati platforma noastra si sa beneficiati de produsele profesionale puse la dispozitie prin intermediul magazinului RES Coffee Shop.

Va asteptam impreuna cu colegii si prietenii dumneavoastra!
  RomEuro Service

Articole de interes