Pentru a obține cea mai bună ceașcă de cafea, începeți cu boabe de calitate și păstrați-le în mod corespunzător pentru a maximiza prospețimea și aroma.
IMPORTANT Păstrați cafaua boabe etanșă și rece
Cei mai mari dușmani ai cafelei tale sunt aerul, umiditatea, căldura și lumina.
Pentru a păstra aroma prăjită proaspătă de cafea cât mai mult timp posibil, depozitați-le într-un recipient opac, etanș la temperatura camerei.
Cele mai importatne sfaturi despre cum se păstrează cafeaua
Boabele de cafea pot fi plăcute la vedere, dar evitați canistrele clare, care vor permite lumina să compromită gustul cafelei.
Păstrați boabele de cafea într-o locație întunecată și rece. Un loc în apropierea cuptorului nu este indicat deoarece este prea cald, de asemenea nici un loc pe raftul din bucătărie.
Ambalajul cu amănuntul al cafelei nu este, în general, ideal pentru depozitarea pe termen lung.
Dacă este posibil, investiți în cutii de depozitare cu sigiliu etanș.
RomEuro Service