RES Depozit consumabile Vending, HORECA, Office RES Coffee Shop Furnizor de consumabile vending din depozit propriu si Magazin online cafea vending


04:39:23 - 27 Iulie 2021

Gustul cafelei in Asia

Indonezia
Indonezia, una dintre cele mai mari țări din lume, este compusă din mii de insule.

Mai multe insule mai mari - Sumatra, Java și Sulawesi - sunt cunoscute în întreaga lume pentru cafea de calitate superioară.

Fabrica de cafea a fost introdusă în Indonezia de coloniști olandezi în secolul al XVII-lea, iar țara a condus în curând producția mondială.

Astăzi, fermele mici de cafea de 1-2 hectare predomină și cea mai mare parte din acestea sunt uscat prelucrate.

Cafeaua indoneziană este cunoscută pentru un acid bogat, plin de corp și o aciditate ușoară.

Indonezia este, de asemenea, cunoscută pentru cafelele de vânătoare fină, care au fost organizate de-a lungul unei perioade de timp de către fermierii care doreau să le vândă la prețuri mai mari.Depozitarea îmbătrânește delicat cafeaua în climatul cald și umed al Indoneziei și are ca rezultat o cafea apreciată pentru un corp mai profund și mai puțin aciditate.

Acest proces nu poate fi comparat - chiar și cu tehnologia actuală.


Vietnam
Cafeaua a venit inițial în Vietnam la mijlocul secolului al XIX-lea, când misionarii francezi au adus copaci Arabica de pe insula Bourbon și i-au plantat în jurul lui Tonkin.

Mai recent, cafeaua a fost reintrodusă și industria cafelei crește atât de repede încât Vietnam devine rapid unul dintre cei mai mari producători din lume.

Astăzi, plantațiile mici, situate în jumătatea sudică a țării, produc în cea mai mare parte cafeaua Robusta.

Cu aciditate ușoară și corp ușor, cu un echilibru bun, cafeaua vietnameză este frecvent utilizată pentru amestecare.


50 afisari   04 Februarie 2018 Echipa Res Group