RES Depozit consumabile Vending, HORECA, Office RES Coffee Shop Furnizor de consumabile vending din depozit propriu si Magazin online cafea vending


04:15:50 - 27 Iulie 2021

Gustul cafelei in America de Sud

Columbia
Este probabil cel mai cunoscut producător de cafea din lume și ocupă locul doi la nivel mondial în producția anuală.

Un standard ridicat de excelență este menținut cu multă mândrie și o creștere atentă pe mii de ferme familiale mici din întreaga țară.

Asemenea îngrijire și atenție au ca rezultat cafeaua ușoară, cu o aciditate bine echilibrată.

Peisajul columbian robust oferă mediul natural perfect pentru creștere, dar terenul face dificil transportul boabelor de cafea recoltate în centrele de producție.

Supremo Colombian, cea mai înaltă calitate, are o dulceată aromă delicată, în timp ce Excelso Grade este mai moale și puțin mai acră.

Brazilia
Brazilia este cea mai mare țară producătoare de cafea din lume, cu disponibilități aparent nesfârșite disponibile pentru producția sa.

Plantațiile de cafea din Brazilia acoperă adesea zone imense de terenuri, care necesită sute de oameni să le administreze și să o exploateze pentru a produce cantități uriașe de cafea.

Atât Arabica cât și Robusta sunt cultivate, iar clima, calitatea solului și altitudinea determină ce varietate va crește cel mai bine în ce regiune.

O ceașcă de cafea fină braziliană este limpede, dulce, de dimensiuni medii și puțin acidă.


50 afisari   29 Ianuarie 2018 Echipa Res Group