RES Depozit consumabile Vending, HORECA, Office RES Coffee Shop Furnizor de consumabile vending din depozit propriu si Magazin online cafea vending


06:22:21 - 27 Iulie 2021

Gustul cafelei in lume in functie de regiune

Condițiile ideale pentru cultivarea copacilor de cafea se găsesc în întreaga lume de-a lungul zonei Ecuatoriale numită "Belt Bean", situată între latitudini de 25 grade nord și 30 grade sud.

Finicky Arabica crește cel mai bine la altitudini înalte în soluri bogate, în timp ce Robusta mai atent preferă o temperatură mai ridicată și poate să prospere pe teren inferior.

Ce influențează calitatea și aroma cafelei?
Caliatate și aroma cafelei este înfluențată de o varietate de factori precum, solul, vremea, cantitatea de precipitații și soare, și chiar altitudinea exactă la care crește cafeaua, toți acești factori pot afecta gustul produsului final.

Aceste variabile cheie, combinate cu felul în care păstăile sunt prelucrate după ce au fost culese, contribuie la distincția dintre cafeaua care provine din anumite țări, regiuni de creștere și plantații din întreaga lume.

Combinația de factori este atât de complexă încât, chiar și dintr-o singură plantă, se constată o variație a calității și gustului.

Cafeaua este cultivată în mai mult de 50 de țări din întreaga lume


50 afisari   25 Ianuarie 2018 Echipa Res Group