(+40) 0729.15.68.77
 

09 Ianuarie
2018

Stiinta din spatele unei cani bune de cafea


Iată datele care stau la baza realizării unei sănătoase și delicioase căni de cafea - compoziția cafelei.
Cafeaua este una dintre cele mai populare băuturi din întreaga lume, numeroase pahare de “elixir întunecos” ne însoțesc în fiecare zi. Consumul moderat de cafea este legat de reducerea riscului de boli cardiovasculare, boli hepatice, diabet zaharat, incluzand și un mod de a prelungi viața.

În general, consumul moderat de cafea, echivalentul a 3-5 cești pe zi, a fost asociat cu o gamă diversă de efecte fiziologice dorite în literatura științifică și poate face parte dintr-un regim alimentar sănătos și echilibrat și un stil de viață activ.

Acest articol oferă informații cheie despre compoziția cafelei, derivată din compușii naturali ai boabei de cafea și efectele procesului de prăjire și metodelor ulterioare de preparare a compoziției finale.

  RomEuro Service





Articole de interes

Statistici

Probleme service rezolvate
99%
Echipamente comercializate
80%
Automate amplasate
75%
Consumabile comercializate
95%
Echipamente inchiriate
60%