26 Iunie
2017

16 ani de activitate


#IasulMaiCurat

Pentru noi, anul 2015 marcheaza implinirea a 16 ani de activitate: am pornit din Iasi, am ajuns apoi in Suceava si Bacau, cu ceea ce stim mai bine sa facem: vanzare cafea si solubile pentru sectorul vending, automate cafea si service profesionist pentru acestea, piese de schimb, alaturi de echipamente frigorifice si gastronomice.


Tot in 2015 am lansat paharul marca RES: din luna martie, aceste pahare se folosesc exclusiv in reteaua proprie de automate de cafea din municipiul Iasi. Este modul nostru de garantare a calitatii cafelei servite in paharele RES. De fiecare data, din boabe proaspat macinate.


Automatele RES pot fi usor recunoscute pe strada, in magazine, cladiri de birouri ori alte institutii, dupa sigla RES. Ne bucura faptul ca este apreciata cafeaua noastra si va suntem recunoscatori pentru increderea investita in noi.


La randul nostru, din dorinta de a oferi un plus de valoare comunitatii in care traim si muncim, am initiat campania #IasulMaiCurat. Un proiect prin care ii incurajam pe toti cei care servesc cafea, cappuccino, ciocolata calda sau ceai de la automatele de cafea sa arunce la cos paharul dupa servirea bauturii. Fie ca este vorba de paharele marca RES sau oricare alte pahare, provenind de la automatele apartinand altor companii, este un gest simplu, la indemana, insa atat de benefic pentru noi toti.


Sta in puterea fiecaruia dintre noi sa facem din Iasi un oras mai curat: aceasta este convingerea cu care pornim la drum in campania noastra, #IasulMaiCurat. Credem totodata in puterea exemplului si in faptul ca initiativele sanatoase ii vor inspira si pe ceilalti sa actioneze cu un plus de responsabilitate fata de noi insine, copiii nostri si comunitatea in care traim.
  RomEuro Service

Articole de interes