26 Iunie
2017

RES - furnizor de servicii


Daca ar fi sa povestim intr-o fraza ce inseamna RES, iata: 16 ani de activitate neintrerupta, prezenta in Iasi, Suceava si Bacau, furnizor de automate de cafea, bauturi calde si reci, alaturi de consumabile pentru acestea, plus piese de schimb, accesorii si partea de service. La acestea se adauga echipamente frigorifice si de gastronomie profesionale.

Iar celor ce realizeaza gestiunea automatelor de cafea, ca activitate de baza sau complementara celei deja existente, le oferim sprijinul nostru pentru a face cea mai inteleapta alegere: cumpararea sau inchirierea aparatului respectiv. Totul, bazandu-ne pe know-how-ul acumulat in cei 16 ani de activitate.

In calculul pe care il facem alaturi de fiecare client, recomandarea noastra pentru cumparare sau inchiriere ia considerare scopul instalarii automatului: in vederea obtinerii de profit sau pentru a asigura cafea persoanelor ce lucreaza intr-un anumit spatiu. Apoi, in functie de locatia automatului si de caracteristicile dorite (full automat sau semi-automat, sistem de plata cu monede/bancnote sau fise/ jetoane, cu sau fara sistem de filtrare a apei) este ales cel mai potrivit aparat.

In functie de consumul estimat, se stabileste necesarul de consumabile, precum cafea, ciocolata pulbere, lapte granulat, ceai, zahar, palete, pahare si se stabileste costul de productie, ca baza pentru stabilirea pretului de vanzare.

Ori de cate ori se schimba sortimentul de cafea boabe folosit, recomandam reglarea rasnitei espresorului de cafea, operatiune ce este realizata in mod gratuit pentru toti cei ce achizitioneaza consumabile de la noi. Totodata, asiguram reglarea temperaturii si a cantitatii de produs (cafea, lapte, ciocolata, zahar, apa) pentru fiecare bautura, potrivit solicitarii clientilor sau retetarului RES.

Pentru detalii suplimentare, va stam la dispozitie
  RomEuro Service

Articole de interes